Kurs: Innføring Barnehåndball i Kristiansund

Eli Haugsgjerd
02.03.2018

NHF Region Nord inviterer til kurs i Innføring Barnehåndball i Bratthallen i Kristiansund 14.mars kl 17.30 – 21.30

Dette er et lavterskeltilbud som går over 4 timer. 1 time teori og 3 timer på gulvet.

Et godt verktøy til å øke selvtilliten til unge og/eller uerfarne trenere.

• Teori kl 17.30 – 18.30
  • Praksis i hall kl 18.30 – 21.30

Info om kurset:

En innføring i barnehåndballens egenart, verdigrunnlag, prinsipper for tilrettelegging av konkurranseaktivitet for barn og spilltilbud, spilleregler, Fair Play, trenerrollen – hvem er vi på trening og kamp. I tillegg praksis hvor man viser hvordan skape mye aktivitet i ulike rom (gymsal, hall, ballbinge…). Lekøvelser opp mot kast og mottak, koordinasjon, ulike former for lek og spill. Maler for kampoppsett, «Fair Play møter» og annen viktig informasjon for hvordan skape gode arrangementer.

Deltakerne skal bevisstgjøres på sin rolle som trener og tilegne seg grunnleggende kunnskap om treningsplanlegging for å kunne planlegge og gjennomføre treningsøkter for egen treningsgruppe. Deltakeren skal få kjennskap til verdigrunnlaget i barnehåndball og viktige prinsipper for tilrettelegging av konkurranseaktivitet for barn.

Info om kurset og påmelding finnes i Min Idrett eller ved å følge denne linken:

Instruktør er Tore Hjelseth

Her er det bare å melde seg på!

Det er 26 plasser på kurset og «Først til mølla»-prinsippet gjelder.

Velkommen til kurs!!