Dugnad OKEA-Cup 2020

Georg Groven
12.02.2020

Innregistrering / valg av vakter for årets OKEA-CUP (24.-26. april) er nå åpnet.

Snart er det duket for Kristiansund håndballklubbs fantastiske cup, faktisk et av byens største arrangement gjennom året.

OKEA-Cup har de siste årene vokst betydelig i antall påmeldte lag. Ca. 2.500 spillere på 185 lag skal oppleve håndballcup i Kristiansund. I overkant av 2.500 timer med dugnad skal gjennomføres på en helg. OKEA-Cup er økonomisk avgjørende for å kunne drive KHK med det tilbudet som vi har i dag.

For å gjennomføre cupen er vi avhengige av at dere er med på dugnad, og ønsker at:

- Foresatte til spillere født 2009 og eldre tar minimum 3 vakter pr. aktiv spiller.

- Foresatte til spillere født 2010 og yngre tar minimum 1 vakt pr. aktiv spiller.

Om foresatte selv ikke kan delta på det som forventes er det flott om dere skaffer noen som kan gjøre jobben for dere.

De kan også registrere seg gjennom oppgavekortet og velge blant vakter.

NB! 9. april låses vakter som er fulltegnet. Ved bytting/endring av vakter som er låst oppfordres det til å bytte internt for det laget dere tilhører. Frafall på kort varsel før cupen skal varsles på mail til vakt@kristiansund-hk.no

FREMGANGSMÅTE:

Oppgavekortet benyttes til håndtering av vaktlistene.

Bruk linken: https://khk.oppgavekortet.no/minside/

Alternativ 1)

Dersom man er registrert som bruker (eller usikker på om man er registrert):

Trykk «Glemt passord» for å få det tilsendt på SMS. Pålogging skjer med mobilnr + passordkode.

(Mange er registrert basert på klubbens medlemsregister, og tidligere deltakelse som frivillig på OKEA-Cup).

Alternativ 2)

Dersom man ikke er registrert som bruker:

Velg "Registrer ny bruker".

NB! Under fritekst ved registrering: Skriv inn hvilke lag / spiller man evt. har relasjon til.

Etter at man har registrert seg får man passordkode tilsendt på SMS som benyttes for å logge inn:

Velge vakter.

På forhånd takk!